SIG HEJ TIL PERSONEN BAG LINSEN

Livsstils og event fotograferings-sessioner i Ølgod, Danmark

Hej, jeg hedder Rose. Jeg har specialiseret mig i portrætfotografering. Jeg nyder at fange forskellige begivenheder som bryllupper, dåb og konfirmation. Jeg er også en erfaren fotograf til Holiday. Jeg elsker at tage billeder med naturen og naturligt lys.

Lær Mere

Sessionstyper

01.


Udendørs-portrætter


Familie, venner, småbørn, barsel, før-fødselsdag, prenup, solo- eller kæledyrsfotosession. Ethvert sted, ethvert outfit, enhver årstid, ethvert tema. Denne session handler om, at du, din familie, dine børn eller dine kæledyr skal have det sjovt.

02.


Begivenhed


Dåb, konfirmation eller bryllup. Denne session kan foregå fra kirken op til receptionen.

03.


Ferie


Skal du holde din ferie/ferie i Danmark, fanger jeg den gerne for dig.

04.


Studio portrætter


Disse kan være formelle portrætter over en ren baggrund eller en stylet session med rekvisitter og foruddefineret indretning.


Hvorfor hyre en fotograf?

ALLE TAGER BILLEDER MED DERES TELEFON. HAR NOGET SÆRLIGT.

Hvorfor betale for en professionel fotograf, når du kan tage så mange billeder og optage så mange videoer, som du vil, med din telefon, ikke? Ikke helt. Selvom telefonsnap er vidunderlige erindringer til hverdagslige lykkelige øjeblikke, indeholder de ikke et vigtigt element - DIG. Du er ikke på billedet, har det sjovt med din dejlige familie. En professionel fotograf kan fange din families arv som helhed. Det er billeder, som du gerne vil udskrive og hænge rundt i dit hus.

Book en Session
Kind Words

Helle

Mary Rose er en utrolig god fotograf. Hun har taget de smukkeste billeder af vores familie, som jeg er meget taknemmelig for. Hun lytter til ens ønsker, er kreativ og kommer selv med en masse gode ideer til et godt fotoshoot. Hendes rolige, kærlige og venlige sind gør at børnene hurtigt føler sig trygge. Hun er yderst dygtig, og meget professionel. Jeg giver Mary Rose min største anbefaling.